U kunt bij ons diverse attracties huren die uw evenement een leuke extra dimensie geven. Go4it-promotions streeft ernaar te allen tijde, bij alles wat wij doen, een memorabele beleving neer te zetten of mee te geven. Kiest u voor een van onze attracties, dan zullen wij de attractie bij u bezorgen en op- en afbouwen. Ook begeleiding bij de attracties kunnen wij verzorgen.

 Wat hebben wij in huis:

Waterballen
Luchtkussens
Looppoppen
Leeftijdsborden
Kerstman en –vrouw kleding
Sinterklaaskleding
Frozen (lookalike)

Heeft u een bepaalde attractie in gedachten maar ziet u deze hier niet bij staan? Neem dan contact met ons op. Niets is onmogelijk en helpen u graag verder met het realiseren van uw einddoel.

Ook alle attracties van Piet van Marion’s attractie verhuur zijn bij ons te bestellen.

Wij werken met vee plezier samen met Piet van Marion. Door deze samenwerking kunnen wij u de leukste attracties in combinatie met full-service leveren. Dat houd in dat wij de attracties bij u bezorgen, op- en afbouwen. Ook de begeleiding van de attracties kunnen wij voor u verzorgen.

Bent u nieuwsgierig naar wat wij in petto hebben om van uw evenement een onvergetelijke beleving te maken? Vraag vrijblijvend meer informatie of een offerte aan.

Neem contact op