Schminken
Schminken is nog altijd mega populair. Uit onze ervaring weten we dat kinderen zich nog steeds heel graag laten omtoveren tot zijn of haar lievelingsdier of superheld. In elk seizoen is een evenement waar geschminkt wordt een succes!

Onze ervaren schminksters toveren de kinderen om tot een hond, poes, olifant, piraat, tijger, spider-man, Anna of Elsa… alles is mogelijk!

Wij beschikken over een uitgebreide en professionele schminkset inclusief spiegeltjes, krukken, tafels en schminktent. Wij worden door zeer diverse opdrachtgevers ingehuurd, van een grootschalig stadsfestival als Koningsdag tot een opening van een bedrijfsfeest of kinderfeestje.

Onze schminksters leven zich in in de doelgroep en weten precies hoe ze de kinderen het beste kunnen benaderen.  Wij maken er altijd een feestje van en zorgen dat de kinderen met een glimlach in het spiegeltje kijken.

Het is altijd mogelijk om het inhuren van schminksters te combineren met een van onze attracties. Uit ervaring blijkt dat schminken in combinatie met een springkussen altijd erg succesvol is.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend extra informatie of een offerte opvragen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Neem contact op