Dé nieuwe manier van vergaderen!

Loopt u vast in uw dagelijkse bedrijfsstructuur. Bent u toe aan vernieuwing en verfrissing. Vindt u het interessant om eens op een creatieve manier out of the box te brainstormen met uw personeel? Een creatieve sessie wordt als zeer efficiënt en ontzettend leuk ervaren.

Iedereen kan creatief denken. Je kunt dit ontwikkelen en aanleren. Hoe? Door het te doen! Creatief denken is een geheel van denkattitudes, denkvaardigheden, denktechnieken en denkprocessen die de kans op patroondoorbreking, het leggen van nieuwe verbindingen in onze hersenen vergroten. (Byttebier, 2002)

Bij creatief denken gaat het er vooral om dat beide hersenhelften worden geactiveerd. Daar waar de linker hersenhelft vaak voor logica, beredenatie en methodisch staat, staat de rechter hersenhelft juist voor intuïtie, gevoel en creativiteit. De mens is geneigd om te denken vanuit de linker hersenhelft. Echter, je komt op die manier niet tot nieuwe ideeën, daarvoor heb je de rechter helft nodig. Een creatieve sessie wordt ingezet om met verschillende technieken en energizers de rechter hersenhelft te stimuleren.

Wij maken met veel plezier en vakkennis een programma op maat, speciaal gericht op uw doelen, wensen en behoeften.

Bent u nieuwsgierig naar wat een creatieve sessie voor uw bedrijf kan betekenen? Of wilt u meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

  

Neem contact op