Recensie geschreven door: Centrummanager Dennis Houkes
Opdrachtgever: Stadscentrum Spijkenisse

"Go4It- promotion is voor ons de afgelopen jaren een betrouwbare partner gebleken. Transparant, pro-actief en betrokken. De jarenlange samenwerking maakt dat wij als winkeliers snel kunnen schakelen met het team van Peter en kunnen vertrouwen op de expertise die zij als organisatie hebben van ons winkelgebied en onze bezoekers. Ontzorgen en kwaliteit staan centraal en dit stralen zij ieder evenement weer uit."

--- 

Recensie geschreven door: Cindy de Boer
Opdrachtgever: Winkelcentrum 't Plateau

"Wij werken al jaren samen met Go4it. Het is prettig dat er goed wordt gecommuniceerd en dat er ook echt gebeurd wat er beloofd is.
Het team zet zich iedere keer weer 100% in om er een geslaagd evenement van te maken. Ook hebben ze hele enthousiaste medewerkers die zelf ook meedenken"

--- 

Recensie geschreven door: Charlotte Hoste
Opdrachtgever: Hunt Creative Business Activation
Website: www.huntamsterdam.nl 

“Go4it Promotions regelt evenementen van A tot Z, alles is altijd mogelijk en ze staan immer paraat. Meedenken doen ze als de beste en ook last minute verzoeken worden geregeld. Een top samenwerking voor de organisatie van evenementen en promotie acties.”

--- 

Recensie geschreven door: Adri van Oord-Nieuwenhuizen
Opdrachtgever: Burgernet
Website: www.burgernet.nl 

“Go4it: flexibel en betrouwbaar. Burgernet binnen de politie eenheid Rotterdam groeit enorm, maar is voor de groei wel afhankelijk van goede promotie. Vanaf 2013 werkt Burgernet tot volle tevredenheid met Go4it. Het promotieteam is representatief, professioneel en gedreven (in weer en wind). Go4it is betrouwbaar en flexibel, één telefoontje of mailtje en het promotieteam komt in actie.”