Go4it-Promotions is veelzijdig. Met passie en ervaring worden innovatieve ideeën gecreërd en realiseren wij uw wensen!

Wie zijn wij?

Go4it-Promotions is in juni 2010 opgericht door Peter Wilmsmann. Vanaf het begin zijn wij een groeiend bedrijf binnen onze sector. Wat ons uniek maakt is dat wij in ons veelzijdige aanbod te allen tijde een hoge kwaliteit aan onze opdrachtgevers leveren. Uit onze ervaring blijkt dat wij goed zijn in dat gene wat wij vol passie en enthousiasme aan onze opdrachtgevers aanbieden.

Wat doen wij?

Go4it-Promotions biedt alle seizoenen, 365 dagen per jaar diverse diensten aan. Het team van Go4it streeft naar een voortdurend kwalitatief en innovatief aanbod. Een goede relatie en communicatie met onze opdrachtgevers is hierbij onmisbaar. Bent u nieuwsgierig naar ons huidige aanbod, dan verwijzen wij u graag naar onze diensten.

Staat dat wat u zoekt er niet tussen, geen probleem! Wij staan open voor nieuwe uitdagingen en ideeen! Wanneer u contact met ons opneemt en uw wensen omschrijft zullen wij direct voor u aan de slag gaan om uw wensen te kunnen realiseren.

Onze missie

Go4it-Promotions wilt bedrijven ondersteunen bij het creëren van meer naamsbekendheid (of een positieve naamsbekendheid), door bijvoorbeeld een promotie-actie of evenement, door middel van de organisatie uit handen te nemen en een succesvolle en onvergetelijke belevenis te creëren.

Onze visie

Geslaagde promotie, succesvolle evenementen, betekenisvolle beleving, innovatie, marketing 2.0, social media, plezier… Volgens het team van Go4it-Promotions zijn deze begrippen onmisbaar zijn in de huidige betekeniseconomie. Go4it-Promotions beschikt over de juiste kennis en ervaring en kan u de handvaten aanbieden om bovenstaande begrippen te hanteren en realiseren binnen uw organisatie.

Ons doel

Het doel van Go4it-Promotions is om uw wensen en behoefte te realiseren en uw verwachtingen te overtreffen. Wij streven naar een professionele samenwerking waarbij wij ons graag in uw organisatie verdiepen. Go4it-Promotions neemt u al het werk uit handen en zal hierbij ten alle tijden streven naar een duidelijke communicatie met de contactpersoon van uw organisatie.