Een open dag maak het mogelijk dat mensen kennis maken met uw bedrijf. Een eerste indruk is essentieel. Dus de organisatie van een open dag moet perfect zijn!

De ervaring leert dat mensen nieuwsgierig zijn. Mensen vinden het leuk om informatie te krijgen over wat er die dag te doen is, informatie over het bedrijf of willen laagdrempelig eventueel de mogelijkheden van een baan bij uw bedrijf bekijken.

Het organiseren van een open dag is natuurlijk veel meer werk dan alleen uw deuren openen en een poster ophangen. Een interessant programma door middel van informatie, de juiste communicatie, beleving en gezelligheid kost tijd. We nemen dit werk graag tot in de kleinste details uit handen, zullen de juiste mensen inschakelen, afspraken plannen, offertes opvragen en de juiste informatie naar de gasten communiceren. Dit natuurlijk allemaal in goed overleg met het contactpersoon van uw organisatie.

Wilt u alleen entertainment of een leuke attractie huren om een extra beleving aan uw open dag toe te voegen? Ook dit is natuurlijk mogelijk.

Voor meer informatie en de eventuele mogelijkheden, neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op